Julkaistu

Elobinan sivuilla luot helposti omat kuosisi. Kuosin perustana voi olla vaikkapa tekemäsi piirustus, valokuva tai tietty alue valokuvasta.

 

Luonto on alati muuttuva kaunis inspiraatiolähde. Keväällä ja kesällä luonto on täynnä kauniita värejä ja sopivan kuvan ottaminen on helppoa. Esimerkiksi lähikuva kukista toimii erittäin hyvin tyynynpäällisten tekoon.

Blomsterängkudde-300x295    Blommor-och-gräs-300x233

Luodaksesi kauniin kuosin voit myös käyttää valitsemaasi yksityiskohtaa kuvassa. Alla olevassa esimerkissä olemme valinneet vaaleanpunaisen kukan ja muuttaneet sen väriä. Tämän jälkeen olemme ladanneet kuvan suunnittelutyökaluumme, toistaneet kuvaa ja lisänneet vaalean taustavärin.

Blommor-och-gräs-en-bild-300x285 Blommor-och-gräs-tyg-300x137

Hiekkaranta on myös oiva inspiraationlähde.

Sandstrand

 

Kokeile rohkeasti mahdollisimman monia erilaisia kuvia – kuosinsuunnittelussa ei ole mitään rajoituksia.