Julkaistu
Madeleine Santiago kuddfodral

Haluamme esitellä Madeleine Santiagon kauniit tyynynpäälliset
Madeleine on ihastuttava taiteilija, joka on painattanut taideteoksistaan tekstiilituotteita.

47573325-HjqsG                 

Elobinalla olemme tehneet 50×50 tyynynpäällisiä hänen kahdesta taulustaaan Passion ja Mademoiselle. Materiaaliksi Madeleine on valinnut paksun puolipellavan Stockholm. Kankaan hieno rakenne korostaa kaunista taideteosta. Kaikki tekstiilituotteemme ommellan Malmössä-

Madeleine Santiagon tyynynpäälliset löydät hänen kaupastaan Madeleinesantiagoart.se.

 

Att få dela min passion med människor genom min konst, och få ett kärleksfullt gensvar tillbaka är en fantastisk känsla. Jag tror att god KarMa är som en boomerang som kommer tillbaka när man väl sänder ut den till universum.” 
Madeleine Santiago Elofsson