Julkaistu
vilman valitsema kuukauden tuote

Vilman valitsema kuukauden tuote

Vilma on valinnut toukokuun kuukauden tuotteen, joka on pehmeä samettinen tyynynpäällinen.

”Elobinalla hoidan markkinointia ja myyntiä ja käsittelen myös kangas- ja tiedostokysymyksiä sekä tarkastan kangastilauksia. Työpäivät ovat usein hyvinkin erilaisia, koska minä, kuten kaikki muutkin täällä Elobinalla, hoidamme omien tehtävien lisäksi asiakaspalvelua ja muita päivittäisiä asioita.

Kivointa työssäni on kuulla, kuinka kaikki asiakkaamme käyttävät palveluamme ja miten he löysivät Elobinan.

Valitsin tyynynpäälliset pehmeässä sametissa kuukauden tuotteeksi, koska minun mielestäni tyynynpäällinen on täydellinen sisustuselementti. Tyynynpäällisiä voi vaihtaa kauden ja mielialan mukaan ja mikä parasta niitä on helppo säilyttää. Tyynynpäälliset ovat myös mahtavia lahjoja.

Kuriositeetti:

“Rakastan kävellä metsässä ja maalla, yleensä koiramme Morriksen kanssa.”

 Nyt saat 30-35% alennusta tyynypäällisistä pehmeässä sametissa!