Julkaistu

Oxford vedenpitävä kangas ulkoverhoille, pöytäliinoille ja tyynynpäällisille 20% alennuksen

Kesä on täällä! Haaveiletko rentoutumisesta pienessä yksityisessä huvimajassa nauttien cocktaileja viihtyisässä uima-altaan äärellä? Nyt voit luoda oman paratiisin omaan kotiin. Voit muuttaa parvekkeen, terassin, kuistin, ja huvimaja mahtavilla ulkoilmaan sopivilla verhoilla, pöytäliinoilla ja tyynynpäällisillä.

Elobinan vedenpitävä kangas Oxford on täydellinen käytettäväksi verhoina, pöytäliinoina ja tyynynpäällisinä ulkona. Nämä vedenpitävät paneelit pitävät kostean sään poissa ulkotiloistasi ja huonekaluistasi. Niitä on hyvä käyttää myös sisätiloissa, voit tehdä esim pyyhittävän pöytäliinan.

Tämän vedenpitävän kankaan toimivuuden lisäksi, saat myös mahdollisuuden olla luova ja tehdä oman sisustuksesi. Sinun ei tarvitse rajoittua yksivärisiin tai massatuotantona valmistettuihin verhoihin ja kankaisiin. Voit luoda kuosin, joka täydentää sisustustasi, tai voit myös käyttää valokuvaa, jostain ihanasta muistosta

Mitä muuta voisit haluta? Saat täydellisen yhdistelmän toimivuutta ja tyyliä. Luo lomamaisia ​​parvekkeita, terasseja, verantoja ja huvimajoja muutamalla napsautuksella. Koska kesä on täällä, tarjoamme sinulle 20% alennuksen Elobinan vedenpitävästä kankaasta lahjaksi.