LUO PERSOONALLISIA TYYNYNPÄÄLLISIÄ HINTAAN 18€/kpl

Luo omat 40x40cm Puuvillapellava Eastcoast-kankaiset tyynynpäälliset hintaan 18 €/kpl! Päälliset valmistetaan luontoystävällisellä tavalla.

Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden luoda persoonallisia tyynynpäällisiä houkuttelevaan hintaan. Siksi laskemme nyt hintaa suosituimmasta päällisestämme, 40x40cm Puuvillapellava Eastcoast, niinkin alhaiseksi, kuin 18 €/kpl (norm. 33 €/kpl). Tavallisesti tämä hinta edellyttäisi 100 kappaleen tilausmäärän mutta nyt sinä voit tilata vaikka vain yhden päälliseen tähän hintaan. Päällisen luominen Elobinan sivuilla on helppoa: lataa kuvasi tai kuosisi suunnittelutyökaluumme, tee tilauksesi niin me hoidamme lopun. Kampanjassa ei ole enimmäismäärää eli voit tilata juuri niin monta päällistä, kuin haluat. Voimassa toistaiseksi. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

galleribild kuddfodral elobina

SISUSTA KOTONA TAI KONTTORILLA | ANNA ARVOSTETTU LAHJA | TALLENNA MUISTOSI

Tyynynpäällisillä sisustaminen on sekä hauskaa, että helppoa. Uudet värit ja kuosit voivat täydellisesti muuttaa tilan kokonaisilmettä. Koska päällisten vaihtaminen on niin helppoa eivätkä ne vie paljon säilytystilaa, voit käyttää eri päällisiä eri vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan. Persoonallinen päällinen on myös loistava ja arvostettu lahja ystäville ja sukulaisille. Suosittuja kuva-aiheita ovat lomakuvat, lemmikit, lasten tekemät taideteokset, omat taideteokset jne.

Omistat itse oikeuden kuviisi, eikä Elobina anna niitä omaan taikka kolmannen osapuolen käyttöön.

INSPIRAATIO

 

 

SINÄ JOKA OLET TILANNUT MEILTÄ AIEMMIN!

Kaikki te luovat ja hienot ihmiset jotka olette parhaat lähettilämme. Siksi olisi upeaa jos voisitte jakaa tämän kampanjan samankaltasille ystävillenne, jotta hekin voivat kokeilla Elobinaa.