Luo positiivinen vaikutelma työpaikallesi

Siirrä katseesi näytöltä ja katsele  ympärillesi – mitä haluaisit nähdä konttorissasi? Sopiva värimaailma voi lisätä luovuutta ja hyvänolontunnetta.
Tilaa persoonallisia tekstiilejä konttoriisi tai yleisiin tiloihinne!

Tee ympäristöstäsi sinulaisesi – onko kunnantalosi, koulusi tai yrityksesi tasaisen harmaa eikä erotu joukosta? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa asetelmia! Voit luoda  ainutlaatuisia tyynyjä, verhoja, käsipyyheliinoja, taidepaneeleja, äänenvaimentajia y.m. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat luomisellesi. Sinulla on tarvittavat ideat – meillä työkalut!

Mitä tarvitsette? Klikkaa tuoteryhmää ja aloita luominen!


Käytä esimerkiksi yrityksenne logoa koristamaan verhojanne tai painata iskulauseenne seinäpaneeliin. Tekstiilit pehmentävät sisustustanne ja luovat huolitellun mutta kotoisen tunnelman. Piristä neuvotteluhuoneitanne tai vastaanottoaulaanne. Luo yhtenäinen tunnelma kaikkiin huoneisiinne tai miksi et koristaisi eri huoneita eri värimaailmalla? Mahdollisuudet ovat miltei rajattomat!

NYT SAAT 15% alennusta koodilla UUSIKONTTORI

Standardivalikoimassamme on noin 20 eri kangasta ekologisesta puuvillasta palosuojattuihin tekokuituihin. Palosuojatuissa kankaissamme värit toistuvat upeasti ja kankaat kestävät kovaakin käyttöä.

Värien ja kuosien käytössä sinulla on täysin vapaat kädet. Hyvä idea on myös tehdä yhteistyötä paikallisen suunnittelijan/taiteilijan kanssa luodaksesi kuntaasi tai konttoriisi sopivia ainutlaatuisia kuoseja.

Ei aloitusmaksuja| Pienin tilausmäärä 1 metri tai 1 tuote | Paljousalennusta isommista määristä

Voit myös teetättää asusteita ja lahjoja kollegoille ja yhteistyökumppaneille. Valitse tuotekategoria ja aloita luominen!


Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apuamme suunnittelussasi.

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@elobina.fi  tai soita numeroon +46(0)708 211 276

Inspiraatiota konttoritekstiileihin: