Toimitusehdot

Oma tili

Jotta saat parempaa palvelua, luo itsellesi tili osoitteessa elobina.fi. 

Täältä löydät meidän tietosuojakäytännön koskien henkilötietoja

“Oma tili”kohdasta löydät tietosi ja tilauksesi.  Voit myös tilata tuotteen uudeelleen valitsemalla sen omat tuotteet otsikon alta.  Voit myös tarvittaessa toistaa tilauksen.  Osoitteenmuutos tehdään aina ennen uuden tilauksen tekoa, jotta tilaus varmasti päätyy oikeaan osoitteeseen.

Tilaus

Kaikki tuotteemme tehdään tilauksesta ja tuotanto alkaa aina valkoisesta kankaasta.

Tuotanto- ja toimitusajat löydät täältä

Maksu

Voit valita luottokortin tai laskun. Luottokorttimaksuihin käytämme
Braintree Payments -sovellusta, laaskuvaihtoehdot ovat Klarna tai Collector. Ensin osto vahvistetaan – sitten valitset kuinka se maksetaan. Braintree (luotto- ja pankkikorttimaksu) on ilmainen Klarnan ja Collectorin käytöstä oerimme kunkin yrityksen käytössä olevan laskutusmaksun. Laskuostojen yhteydessö Collector ja Klarna pidättävät oikeuden tehdä tuottotietotarkastuksen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta luottoluokitukseesi, eikä kukaan muu näe sitä. Henkilötietojesi ja luottotietojesi kerääminen ja käsittely on välttämätöntä, jotta luottolaitokset voivat käsitellä laskutuspyyntösi.
Mitä toimitus maksaa?

Toimitus Suomeen maksaa 6 euroa. Yrityspakettien maksu vaihtelee koon mukaan.

Etukoodit ja kampanjat


Elobinan etukoodeja ja kampanjaetuja voit  käyttää tilaamalla osoitteesta elobina.fi. Voit käyttää vain yhtä etua tilausta kohden. Elobina ei  ota vastuuta virheellisestä etukoodin tai kampanja-alennuksen käytöstä tilauksen hyväksymisen jälkeen. JMikäli sinulla on kysymyksiä koskien alennuksia. ota meihin yhteyttä info@elobina.fi

Onko teillä palautusoikeutta?

Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen koska, sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.
Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 16 § (30.12.2013/1211) mukainen.

Voinko peruuttaa jo tehdyn tilauksen?

Yleensä et, koska tuote lähetetään aika nopeasti tuotantoon. Kuitenkin, jos heti tilauksen jälkeen huomaat tilausvirheen, niin kannattaa olla yhteydessä meihin mahdollisimman nopeasti.

Toimituksessa vahingoittunut tuote

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut toimituksessa, pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä yritykseen, joka on toimittanut tuotteesi sinulle. Muista ottaa valokuvia vahingoittuneesta tuotteesta. 

3 ajatusta kohteelle “Toimitusehdot

 1. Miten teiltä saa lupaamanne 10 prosentin alennuksen?

  T. emultasuo@gmail.com

  1. Hei!
   Sinun olisi pitänyt saada alennuskoodi kun liityit uutiskirjeen tilaajaksi. Mikäli et ole saanut koodia, lähetän mielelläni sinulle uuden koodin.
   Ystävällisin terveisin,
   Tumppi Gustafsson, Elobina

  2. Hei taas!
   Koodilla Elobina10 saat 10 prosentin alennuksen. Koodi on voimassa 6.syyskuuta saakka.
   Mukavaa päivänjatkoa,
   Tumppi

Kommentointi on suljettu.