Tencel (R) minimitilaus 3 m

67.00 /m

70% Tencel 30% luomupuuvilla
Painolevey 140 cm
Paino 160/m2
Painomenetelmä: Reaktiivinen
Kutistuminen: 3-5%
Toimitusaika: 2-3 viikkoa

Ihanan pehmeä kangas joka laskostuu kauniisti.
Tencel®-kankaalla on monta villakankaan tapaisia hyviä ominaisuuksia. Tencel®-kangas on pehmeä ja kestävä. Lisäksi se poistaa kosteutta iholta, eli se sopii hyvin esimerkiksi urheiluvaatteisiin.

Pesuohje: Pese 40 asteessa (kestää myös 60 astetta). Pese tuotteet nurinpäin, jotta värit säilyy mahdollisimman kirkkaina. Vältä valkaisuaineita ja kovaa linkousta.

Hinnat sisältävät alvin.

 

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tencel® on tekstiilivalmistaja Lenzigin rekisteröity tavaramerkki lyocellille. Tencel valmistetaan FSC-sertifioidusta selluloosasta joka tulee ympäristöystävällisestä metsätaloudesta.

Lyocell on regeneroitu kuitu, joka on valmistettu selluloosasta nopeasti kasvavista energiametsistä. Lyocellia prosessoidaan “puhtaammilla” kemikaaleilla suljetussa järjestelmässä ja vähemmällä energiankulutuksella. Tämä tarkoittaa, että suurin osa kemikaaleista voidaan kierrättää sen sijaan, että ne päästettäisiin jäteveden mukaan. Kangas on 100-prosenttisesti biohajoavaa ja siitä voidaan valmistaa kaikkea silkin kaltaisista kankaista denimiin. Se on vahva ja pesua hyvin kestävä kangas, jolla on pieni kutistumisriski. Vaatteet ovat ihoystävällisiä ja kykenevät kuljettamaan kosteutta. Lyocell on pääosin valmistettu kuusipuusta, mutta myös muu selluloosa toimii hyvin.

Lisätiedot

Mitat 150 × 100 cm