Julkaistu

Kuva: FraMiadesign

Elobina tarinallistamaan kohtaamisia HAPPYMOORin kanssa

Tarinalliseen kokemusmuotoiluun erikoistunut HAPPYMOOR ja tekstiilien kestävään tarvetuotantoon erikoistunut Elobina ovat käynnistäneet yhteistyön. Yhteistyössä tekstiilejä hyödynnetään niin yksittäisten yritysten ja yhteisöjen kuin yhteistekemisen projekteissa markkinoinnin, palveluiden ja palveluympäristön tarinallistamisessa.

Yhteistyössä asiakasarvoa luodaan yhdistämällä Happymoorin tarinallistamisen osaaminen sekä Elobinan vain tilauksesta tehty tuotanto, laadukkaat, kestävät materiaalit ja tuotanto Pohjois-Euroopassa.  

“Kumppanuus Elobinan kanssa vahvistaa kykyämme tarjota asiakkaillemme ja verkostomme yhteistekemisen tuotannoissa uudenlaisia tekstiilejä hyödyntäviä ratkaisuja kohtaamisten ja kokemusten tarinallistamiseen erilaisissa ympäristöissä.“, sanoo HAPPYMOORin toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi.

Perinteisessä painossa suunnitellun kankaan vähimmäistilaus on 100 metriä, Elobinan ketterä digitaalinen työkalu kokoaa yksittäiset tilaukset suuremmiksi kokonaisuuksiksi, joka mahdollistaa vain yhden metrin tai yhden tuotteen painamisen.

“Elobinan digitaalinen tuotantoympäristö, kestävä tuotantotapa ja tekstiilit tukevat fokustamme synnyttää paitsi merkityksellisiä, myös kestäviä kokemuksia, resurssiviisaasti.“, sanoo Joutsenniemi.

Yhteistyön tuotoksia tarjotaan digitaalisesta HAPPYMOOR Harbour -alustasta ostettavina palveluformaatteina sekä Happymoorin räätälöityinä toimeksiantoina. Skaala tarjonnassa on henkilöstön brändätyistä kasvomaskeista, vaatteista ja asusteista vaativiin toimitilojen, myymälätilojen ja muiden julkisten tilojen toteutuksiin. Tarjonta kattaa myös mm. toteutukset kampanjoihin, palvelutiloihin, näyttelyihin, tapahtumiin tai vaikkapa taiteellisiin produktioihin.

“Happymoorin vahva osaaminen tarinallistamisessa sekä toimialarajat ylittävä yhteistekemisen HAPPYMOOR HARBOUR -alusta avaavat meille uusia mahdollisuuksia näyttää miten Elobinan digitaalinen toimintaympäristö taipuu niin pieniin kuin vaativiinkin toteutuksiin ketterästi”, sanoo Suomen maajohtaja Tomas Gustafsson.

Ensimmäiset yhteinen palveluformaatti tarttuu ajankohtaiseen maskisuositukseen eli palvelukohtaamisten tarinallistamiseen brändätty kasvomaski.

Happymoor on tarinallinen kokemusmuotoilu- ja -tuotantoyhtiö, joka rakentaa glokaalia, taloudellisesti, ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestävää formaattia ja liiketoimintaekoysteemiä yhteistehdä onnellisempia kaupunkeja ja alueita. HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen paikallisesti merkityksellisempiä asiakasreittejä, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vieraita yksin ja yhdessä. Sataman yhteistekemistä fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen Happymoor Crew -osaajaverkosto.