Julkaistu

Ennakkotilaa tyynynpäällisiä pehmeässä sametti Esplanad-kankaassa säästät jopa 40%

Kesä on täällä ja tarjoamme upeita tarjouksia vedenpitävistä verhoista, pöytäliinoista ja tyynyliinoista ulkotiloihin. Tutustu kesätarjoukseen ja luo oma paratiisi kotiisi.

Vaikka haluammekin sinun nauttivan kesästä ja auringosta, niin haluamme myös antaa mahdollisuuden valmistautua syksyyn ja talveen. Samettityynynpäällisten kasvavan kysynnän ansiosta meillä on nyt syksylle uusi ennakkotilaustarjous.

Ennakkotilaa pehmeästä samettikankaasta valmistetut tyynynpäälliset koot 40×40, 60×40 ja 50×50 ja säästät jopa 40%.

Miksi sinun pitäisi uusia tyynynpäällisesi?

Elobinan tyynynpäälliset auttavat sinua tekemään olohuoneesta viihtyisämmän syksyn tullessa. Tyynynpäällisten vaihtaminen voi parantaa huonekalujesi, kuten sohvan, sängyn ja oleskelutilan tai kotisi ulkonäköä yleensä.

Miksi Pehmeä sametti  Esplanad

Pehmeä sametti sopii moneen eri sisustustyyliin. Se on kaunis ja yleellinen kangas  mikä tekee siitä mahtavan pimeämpien kuukauksine viihtyvyyden lisäämiseksi. Yleensä kaikki pitävät tästä kankaasta ja käyttävät sitä, koska se yksinkertaisesti ihana. 

Luo tyynynpäällisesi jo tänään muutamalla napsautuksella, käytä kuosia tai valokuvaa ja hyödynnä ennakkotilaustarjous säästääksesi jopa 40 %. Tilaa nyt ja saat tyynynpäälliset elokuun kahden viimeisen viikon aikana tai syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana.